zaterdag, augustus 20, 2005

 

Planning aangehouden!!!

Eerste etappe Heeze Mechelen 115 km gem. 19,6

Na een korte nachtrust mede daardoor veroorzaakt dat Sam om 6 uur met opa samen in het bed van opa en oma op zoek waren naar een apie op een fiets, was het om 9 uur tijd om afscheid te nemen.
Uitgezwaaid door de hele familie tot in het derde geslacht en met in de bagage een uniek T-shirt met een foto van Sam en Janne werd er vertrokken richting Santiago.Het eerste gedeelte van de route is zeer vertrouwd. De Brabantse en Limburgse Kempen zijn mijn favoriete fietsterrein met zeer bekende routes die nu opeens deel blijken uit te maken van mijn route naar Santiago. Een apart gevoel.
Het is prima fietsweer. De eerste stop is al na een half uur bij de Achelse kluis voor een stempel.
Vergezeld door de goede wensen van de broeder gaat het richting Herentals waar mijn eigen route aansluit op de route uit het boekje van Clemens Sweerman.
Onderweg een enkel licht buitje wat weer goed is voor een praatje met andere fietsers. Net boven Lier komen we op de route en al spoedig blijkt dat de aanwijzingen van Sweerman vrij exact zijn.We gaan er direct weer af om een schitterende kerk in Lier te bekijken ( Ali)!!en een stempel te halen.
Om 3.30 zijn we in Mechelen waar het in het mooiste gedeelte ( de grote markt) het een klere herrie is vanwege een rock festival dat zich op 3 podia afspeelt. Inpakken en wegwezen, maar nog wel even in de kathedraal geweest. Schitterend Ali !!! Nog een paar foto's gemaakt.

 

Vertrek

Eindelijk was het dan zover! Zaterdagochtend, 20 augustus 2005, stipt (hoe kan het ook anders) om 9.00u is Gijs vertrokken naar Santiago de Compostella. Nou ja, Mechelen dan, want daar zal ie waarschijnlijk eindigen op deze zaterdag. In het bijzijn van natuurlijk Ali, maar ook Barbel, Lennart, Chantal (inclusief baby Gerlagh ofwel Blondie) , Sam, Janne & Carlo is ie uitgezwaaid. Zet 'm op Gijs en erg veel plezier en leuke en interessante ervaringen toegewenst de komende weken!

 

Daaaaaaaaaaaaaag!!!!! Tot de 26e september

 

Dag!

 

30 seconds to go!

 

Countdown has begun

 

Tot op de Cruquiuskade 99, Sam

 

Afscheid van B�l

 

Gijs is er helemaal klaar voor

 

"Waarom ga je niet met het vliegtuig, opa?"

This page is powered by Blogger. Isn't yours?