donderdag, september 01, 2005

 

Hersteltraining

11 e etappe, Angouleme Pizou 100 km gem 14,8

Nou dat was me het dagje wel gisteren. Vandaag kalm aan , een beetje keutelen. De gevolgen vielen gelukkig mee hoewel ik heel rustig heb gefietst en veel heb geschakeld.
De eerste 50 km was nog heuvelachtig, daarna werd het vlakker. Morgen gat het richting Les Landes, dus even geen heuveltjes.
Internetcafe' s zijn er niet veel ( zit nu 1 sept boven en supermarkt) en ook een nieuwe SD card vinden is nog niet gelukt;
Deze nacht overnachten we in een chambres d'hotes met een prima bed en een verrukkelijke maaltijd besproeis met een uitstekende Bergerac;
Foto's houden jullie tegoed

 

Het kwaad straft zichzelf

Diinsdag 30 aug 10e etappe Poitiers Angouleme 151 km gem 17,4

Een dag van afzien, dat kun je wel zeggen
Bij een temp van meer dan 30 gr in een heuvelachtig gebied verkeerd rijden is geen pretje. Eigenlijk dikke bult eigen schuld.
Omdat de route vandaag vrij lang was wilde ik hem bekorten door eeb stuk langs de N10 te rijden. Helaas is de N10 op een aantal plaatsz autoweg en dus mocht ik er helemaal niet op. Dan moet je gaan proberen om langs de N10 da ten westen en dan ten oosten naar Angouleme te komen.
Kortom 's avonds behootrlijk kapot en cultuur was er niet bij of het moest bodycultuur zijn.
Moraal : houd je aan de route

 

Tweede Mijlpaal

Maandag 29 Aug 9e etappe Tours Poitiers 130 km gem 18,8

Doordat de JH in Poitiers nogal achteraf lag hebben we vandaag detweede mijlpaal gescoord: de eerste 1000 km zit erop. Het was vandaag weer een dag als gisteren met ' s middags een lome warmte die je op de fiets haast in slaap deed vallen.
Gisteravond nog een klein geval van pech: kapotte SD card met foto's van Freteval en Chartres. Gelukkig heb ik van beide ook video's dus wie erop staat ze te zien komt maar langs.
Omdat in Chatallerault een Jacobskerk staat daar even een kijkje genomen en tot mijn verrassing ( had het natuurlijk kunnen weten) trof ik daar het beeld van de pelgrim aan dat je in veel publikaties aantreft.
Vandaag de eerste pelgrim ontmoet, wat heet ontmoet, het was een Franse wandelaar die dit jaar tit St Jean ging. Moet er toch niet aan denken om te lopen. 's avonds nog kunnen zien waar je ' s morgens begonnen bent.
Verder krijg ik af en toe aanmoedigingen zo van suucces, courage of zelfs applaus.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?