zaterdag, september 03, 2005

 

Cruijf


Indachtig een van de uitspraken van Cruijf is, dat het voordeel van alleen reizen is dat je je veel meer onder de mensen mengt en ook veel beter en anders contact hebt dan bij kamperen het geval is.
De maaltijd in Pizou was (g) astronomisch goed en tijdens de gemeenschappelijke maaltijd ontstond er af en toe een discussie voorzover dat met mijn kennis van het Frans mogelijk is.
's Nachts was het weer bar en boos met onweer en regen, maar Jacobus had het zo geregeld dat het tegen negenen geheel droog was en dan is het heerlijk fietsen.
Richting St Emilion waar de plaatselijke kruidenier zo vriendelijk was me zijn computer aan te bieden om de weblog bij te werken. Als je dan vervolgens door St Em rijdt voel je je haast schuldig dat je niet meer tijd neemt om rond te kijken want er is nog veel schoons( Brabantse uitspraak svp) te zien.
Einstation is Hostens midden in Les Landes in een etablissement waar je je dochter niet zou durven achterlaten maar waar toch weer een prima eenvoudige maaltijd op tafel kwam.

Foto Gite boven

Comments: Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?